Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه آمار دقیق جان باختگان زلزله بم نداریم، تاکید کرد: درس آموخته های حادثه بم را به خوبی جمع آوری و مکتوب نکردیم.

اسماعیل نجار پیش از ظهر امروز پنجم دی ماه در همایش پیامدهای اجتماعی زلزله بم گفت: صحنه های زلزله بم قابل تحمل نبود.

وی از ایستادگی و مقاومت نخل های بم سخن گفت و افزود: نخل ها در زلزله اگر بر زمین نیفتادند، می خواستند درس ایستادگی و مقاومت را به ما بیاموزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهندسی شهر بم قدیم به گونه ای بود که همه نیازهای شهر را برطرف می کرده است.

وی حادثه بم و خسارات جانی و مالی آن را زیبنده مهندسی ندانست و مدیریت واحد و منسجم در حوادث، پیشگیری و استفاده از ظرفیت های کشور را از درس های زلزله بم برشمرد و اظهار کرد: اگر مسائل و قوانین مهندسی را به درستی رعایت کنیم هیچ تلفاتی در زلزله های بزرگ نخواهیم داشت.

وی با یادآوری زلزله های دهه های اخیر اظهار کرد: در زلزله سرپل زهاب در منطقه فولادی که سخت ترین شتاب رخ داد یک ساختمانی وجود داشت که در این حادثه حتی شیشه های آن نشکسته بود اما ساختمان های نوساز و حتی ساختمان های شخصی ساز در آن زلزله فرو ریخته بودند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور بیان کرد: ملت بزرگوار ایران بیاییم از حادثه بم عبرت بگیریم؛ متاسفانه از حوادث عبرت نمی گیریم و باور بحران نداریم بنابراین بیایم همه حادثه را باور و به وظایف خود به درستی عمل کنیم.

وی با اشاره به اینکه آمار دقیق جان باختگان زلزله بم نداریم، تاکید کرد: درس آموخته های حادثه بم را به خوبی جمع آوری و مکتوب نکردیم.

نجار به تشریح آثار روانی واقعه پنجم دی ماه ۱۳۸۲ تشریح کرد و افزود: انتظار ما از نطام مهندسی بیش از اینهاست و نظارت ها به درستی انجام دهید و همچنین حساسیت شهرداری ها به ایمنی و ساخت ها و سازها کاهش نیابد.

وی با بیان این مطلب که قانون بیمه اجباری ساختمان ۱۷ سال طول کشید تا به تصویب و ابلاغ رسد، تصریح کرد: بیمه اجباری منازل مسکونی از ابتدای سال ۱۴۰۰ برای کلیه واحدهای مسکونی که دارای فیش آب و برق هستند الزامی شده است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی زین‌پس تمامی مالکان واحدهای ساختمانی موظف به بیمه ملک خود هستند. درمجموع هدف قانون‌گذار از تصویب چنین قانونی صیانت بیشتر از حق و حقوق صاحبان ساختمان‌هاست. زیرا در کشور انواع حوادث طبیعی و غیرطبیعی سالانه ضررهای هنگفتی به منازل مسکونی وارد می‌آورد و به همین دلیل جبران خسارت در این شرایطی به مشکلی بغرنج برای مردم و دولت بدل می‌شود.

وی در ادامه سخنانش گریزی به میزان مقاوم سازی منازل مسکونی روستایی زد و گفت:  براساس ابلاغ دولت از سال ۸۷، سالانه ۲۰۰ هزار واحد مسکونی روستایی نوسازی شده است و ۲.۵ میلیون واحد مسکونی روستایی دیگر باقیمانده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی کرمان سالروز زلزله بم زلزله بم حادثه بم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۰۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۱۷مصدوم و ۶۲ کشته در تصادفات هفته دوم اردیبهشت در کشور

سخنگوی سازمان اورژانس کشور، جزئیات حوادث مهم هفته گذشته در کشور را اعلام کرد.

بابک یکتاپرست در گفت‌وگو با ایسنا، درباره جزئیات حوادث ترافیکی هفته گذشته گفت: در هفته‌ای که گذشت، ۲۳۳ حادثه ترافیکی به سازمان اورژانس کشور اعلام شد که به مصدومیت ۱۳۱۷ نفر و کشته شدن ۶۲ نفر، انجامیده است. در این بازه زمانی، ۱۱۱۷ مصدوم ناشی از حوادث رانندگی نیز به مراکز درمانی منتقل شدند. همچنین ۲۰۰ نفر در محل درمان شدند.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور درباره استان‌هایی که در هفته گذشته دارای بیشترین حوادث ترافیکی بودند نیز گفت:‌ در استان سیستان وبلوچستان ۲۲  حادثه با ۱۲۴ مصدوم و دو فوتی، استان فارس ۲۰ حادثه با ۱۰۸ مصدوم ۱۰ فوتی و و در استان تهران ۱۸ حادثه با ۷۹ مصدوم و شش فوتی رخ داده است.

وی افزود: در این بازه زمانی، ۱۱ حادثه در حوزه حمل و نقل عمومی داشتیم که ۱۰۸ مصدوم و دو کشته برجای گذاشت. همچنین در حوزه حوادث تریلی و کامیون ها نیز ۱۰۱ زخمی و ۲۱ کشته اعلام شده است. در حوزه تصادفات وانت‌بارها نیز در این هفته، ۷۲ زخمی و چهار کشته داشتیم.

یکتاپرست گفت: ۱۵ حادثه در مورد تصادفات موتورسیکلت‌ها به ثبت رسید که۵۶ نفر زخمی داشت و سه نفر نیز کشته شدند.

وی با اشاره به مهم‌ترین حادثه ترافیکی هفته گذشته افزود: در ۱۳ اردیبهشت ماه، یک دستگاه سمند با یک دستگاه خودروی سوزوکی  تصادف کرد که این حادثه در تبریز، چهار کشته و سه مجروح  برجای گذاشت. 

سخنگوی سازمان اورژانس کشور ادامه داد: در هفته گذشته، ۴۱۲ حادثه غیرترافیکی به ثبت رسید که مهم ترین آن حادثه حریق یک لنج در جزیره هرمز بود که باعث فوتن  سه نفر و زخمی شدن شش نفر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انفجار و تخریب دو منزل مسکونی در ملایر بر اثر نشت گاز
  • فروریختن یک ساختمان چند طبقه در آفریقای جنوبی/ ۳ نفر کشته شدند
  • آغاز ساخت ۱۵۰۰۰۰ واحد مسکونی در تهران از ماه آینده
  • ۵۹۰۰ پلاک مسکونی نوسازی شد/کلنگ زنی ۱۵۰ هزار واحد مسکونی
  • ساخت آموزشگاه ۶ کلاسه سعدی در بندرخمیر
  • ۱۳۱۷مصدوم و ۶۲ کشته در تصادفات هفته دوم اردیبهشت در کشور
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • جنگ و زلزله؛ بلایایی که تاب‌آوری کشورها را به‌خطرمی‌اندازند
  • شمار کشته‌شدگان سیل در برزیل به ۵۷ نفر رسید
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد